startsida

Nightmare's
marsvinen
hur de bor
till salu
planerade kullar
tidigare kullar
utställningar
till minne av

marsvinsfakta
mat
marsvinsfoton

övrigt
länkar
gästbok
kontakta
Nightmare's / till salu

Marsvin till salu

Nedan presenteras de marsvin som för tillfället är till salu. Marsvinsungar levereras tidigast vid drygt en månads ålder.

Alla marsvin är renrasiga och registreras i Svenska marsvinsföreningen (SMF). Marsvinen säljes alltid med registreringsbevis (stamtavla) och om så önskas även med en liten påse torrfoder av den typ de är vana vid. Frågor om marsvinsskötsel kan vi svara på såväl innan, under som efter köpet.

Uppfödningen befinner sig i Uppsala men transport till ofta ordnas t.ex. i samband med marsvinsutställningar så hör gärna av dig även om du bor någon annanstans.

Kontakta oss om du är intresserad av något marsvin och beskriv vad för slags hem du kan erbjuda. Jag hjälper även gärna till med att diskutera fram vem/vilka som kan tänkas passa dig bäst utifrån dina önskemål. Jag har också ett antal begagnade gallerburar som kan säljes till för en billig peng vid köp av två marsvin.

Vi har flyttat med marsvinen till England. Marsvin säljes endast till Sverige i den mån köparen kan ordna med transport.